The Compassionate Mind Foundation

Promovarea studiul și cercetarii compasiunii din perspectivă psihologică

Home Psihoterapeuți CFT Bakos Noèmi Aimèe
Bakos Noèmi Aimèe
Psiholog Clinician Specialist și Supervizor

Bine ați venit în universul psihoterapiei, unde Noèmi vă întâmpină cu profesionalism, empatie și o abordare inovatoare pentru a vă ghida în călătoria spre sănătate mentală și bunăstare.
Cu formare în Terapia Focalizată pe Compasiune (CFT), Noèmi vă oferă o modalitate unică de a vă conecta la bunătatea interioară, siguranța și încrederea în sine. Acreditată de Colegiul Psihologilor, ea vă însoțește cu profesionalism pe drumul transformării personale și reglării emoționale, creând un spațiu sigur pentru explorarea și depășirea dificultăților.
În arsenalul său terapeutic, Noèmi dispune și de formare în Psihoterapie Prin Relaxare și Simboluri. Această abordare inovatoare include Traningul Autogen, o tehnică de relaxare bazată pe exerciții corporale repetate, care vă ajută să atingeți stări de liniște și echilibru sufletesc. Experimentați reglarea sistemului nervos și transformarea emoțiilor, sub îndrumarea atentă a unui profesionist cu experiență.
Cu o experiență vastă în domeniul psihologiei clinice și supervizării, Aimèe a lucrat cu succes cu diverse grupuri de vârstă, inclusiv copii, părinți, adulți și vârstnici. Prin această experiență diversificată, a adus liniște sufletească, echilibru și armonie celor care au avut nevoie de sprijinul său expert.
Alegeți să vă transformați viața și să vă redescoperiți resursele interioare alături de Noèmi. Împreună, vom construi punți către bunăstare și dezvoltare personală. Contactați-ne astăzi pentru a începe călătoria dumneavoastră către o viață mai plină de sens și echilibru.

noemi@cftromania.ro