The Compassionate Mind Foundation

Promovarea studiul și cercetarii compasiunii din perspectivă psihologică

Home Psihoterapeuți CFT Denisa Muntean
Denisa Muntean
Psiholog autonom acreditat de Colegiul Psihologilor, formată în Terapia Focalizată pe Compasiune și dedicată transformării vieții prin intermediul acestei abordări.

Prin specializarea în Terapia Focalizată pe Compasiune, Denisa Muntean aduce o intervenție empatică și orientată către rezultate în cadrul psihoterapiei. Pentru ea, această abordare nu este doar o tehnică, ci o filosofie de viață. Este profund conectată la ideea compasiunii față de sine și față de ceilalți ca fiind cheia către vindecare și evoluție personală. Cu această perspectivă profesională Denisa oferă acceptare și un spațiu sigur în care clienții explorează și transformă suferința într-o experiență de autocunoaștere cu sens și progres personal.

Prin specializarea în Psihoterapie Ericksoniană, Hipnoză, Relaxare și Imagerie, colega noastră oferă o varietate de tehnici terapeutice pentru a vă sprijini în călătoria dumneavoastră. Prin instrumente precum hipnoza și imageria, Denisa vă ajută să explorați și să utilizați resursele interioare nedescoperite încă, aducând la suprafață potențialul ascuns și facilitând schimbările dorite.

Denisa are competențe și în Psihoterapia Sistemică de Familie și de Cuplu,  care îi permit să răspundă cu o experiență bogată (peste 25 ani) nevoilor clienților părinți, copii, sau cupluri.

Alegeți parcursul către o viață mai conștientă și echilibrată alături de Denisa, care îmbină compasiunea și expertiza pentru a vă ghida spre transformarea și înțelegerea personală. Contactați-ne astăzi pentru a începe această călătorie de explorare și evoluție împreună!