Carti recomandate

Home The Compassionate Mind Approach to Managing Your Anger – Russell L.Kolts

The Compassionate Mind Approach to Managing Your Anger – Russell L.Kolts

Cu toții ne putem enerva din când în când, dar atunci când ne scapă de sub control, furia poate avea un impact negativ asupra multor aspecte ale vieții noastre – ne afectează sănătatea fizică și mentală,  capacitatea de a ne angaja în relații sănătoase și modul în care funcționăm ca societate.

 

Furia este adesea înrădăcinată în frici profunde și durere care declanșează reacții de amenințare defensive, iar cei cu probleme de gestionare a furiei pot oscila între a-și justifica mânia și a se simți rușinați din cauza asta. „The Compassionate Mind Approach to Managing Your Anger” adoptă o abordare unică pentru a-i ajuta pe cititori să depășească furia, și anume Terapia centrată pe compasiune (CFT).

 

Russell Kolts a fost pionier în aplicarea CFT în lucrul cu cei aflați în închisoare, abordând în această carte originile evolutive ale furiei și oferind metode specifice Compassionate Mind Training pentru a înțelege furia și a dezvolta compasiunea.

 

Russell L.Kolts este psiholog clinician şi profesor universitar la Eastern Washington University, SUA, unde predă de mai bine de 20 de ani.

 

Este autor/coautor a numeroase cărţi şi articole academice, printre care „CFT Made Simple”, „Living with an Open Heart: Cultivating Compassion in Everyday Life”, „Experiencing Compassion-Focused Therapy from Inside Out” și „Buddhist Psychology and Cognitive Behavioral Therapy: A Clinician’s Guide.” Este fondatorul Inland Northwest Compassionate Mind Center, situat în Spokane, WA, SUA.